sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pala sirkusta

Sirkus Finlandialla on ollut kiertue meneillään ja täällä meidänkin suunnalla se teki pysähdyksen. Naapuri kaupungissa käydesdä neitikin huomasi tien varressa ne mainokset ja puhui että olisi kiva päästä katsomaan. No ajattelinkin että se voisi olla hyvä juttu koska meidän kesäloma on vasta edessä ja neitikin kysyy aina että koska loma alkaa... Melkein kaikki ovat jo neidin hoidostakin lomalla olleet. Niinpä päätin että sirkushan vähän jotain erilaista normi arjesta joten sinne suuntasimme. Liput olivat kyllä minusta aika hinnakkaita mutta esityksen jälkeen ajattelin että kyllä kannatti maksaa. Esitys oli todella hieno ja hyvin järjestetty. Esiintyjät olivat valtavan taitavia :) Tässä pientä kuvakoostetta. Kuvat eivät ole mitään kaikista laadukkaimpia mutta puhelimella ilman salamaa kuvattuja.

Tämä ohjelmanumero oli siitä hauska että siinnä esiintyi samanrptuinen koira kun meidän Rontti :)9 kommenttia:

 1. Kyllä kesä koettelee lapsiperheiden kukkaroa.Jokainen haluaisi tarjota lapsilleen jotain extraa ja mieleenpainuvaa muisteltavaksi talven pimeydessä,Tiedän vierestä seuranneena,että isomman lapsikatraan vienti jonkinsortin puuhamaahan on melkoinen kustannuserä.Mutta paikoissa on eroa,Joissakin saa kunnolla rahoilleen vastinetta,mutta valitettavasti joskus jää rahastuksen maku suuhun.Onneksi teillä oli positiivinen kokemus ja rahastuksen makua ei jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tästä sirkus kokomukseta jäi kyllä hyvä maku suuhun vaikka lipuista saikin maksaa.

   Poista
 2. Katsoin ensin kuvat enkä lukenut tekstejä ja luulinkin, että Rontti se siellä esiintyy :)
  Hyvää loppukesää Kissankulmalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh :) Ei meidän Rontti kykenis sellaisiin temppuihin. Hyvää kesän jatkoa sinnekkin suunnalle!

   Poista
 3. Kyllä neiti eilenkin totesi silmät innosta kiiluen että "meiän loma alkaa torstaina" joten varmasti on mukava päästä viimein lomalle. Ja näkee sen omistakin lapsista että kyllä lapset tarvii sen pitemmän pätkän taukoa hoidosta että saavat rauhoittua ja kerätä vähän voimia taas uuteen syksyyn ja talveen ilman aikatauluja ja jatkuvaa hoputtamista paikasta toiseen. Mutta mukava että teillä loma vielä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä neiti on lomaa odottanut ja paljon. Hoitoaamuja lasketaan, että milloin se loma alkaa. Onneksi nyt ollaan lähellä :) Kyllä ne lapset väsyy hoidossa kans ja kaipaa sitä pitempää taukoa myös.

   Poista
 4. Hauskan näkösiä sirkuskuvia! Määki ensin mietein onko Rontti tosiaan päässy sirkukseen esintyyn mutta teksti kerto että ei, eikö siinä ois hyvä uus aluevaltaus ;)

  VastaaPoista
 5. Hienoja sirkuskuvia. Varmasti oli mahtava esitys. Pari vuotta sitten itekin käytiin katsomassa ja tykättiin silloin.
  Oikein hyvää lomaa sulle ja Neidille!

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)