perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää juhannusta

MUUMIPEIKON
JUHANNUSRUNO

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.

Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.

Voi leikitellä mielikseen,
voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan
ja maata vaan.

Mä peikko siihen uskoon jään,
on maailmaa tää minkä nyt mä nään.

-Tove Jansson

-------------------------------------------------------------

Pitkä aika on taas siitä kun on viimeksi blogiin mitään kirjoitellut. Nyt ne ihmiset viettelee juhannusta kukin tavallaan. Minä olen tänään saanut kasattua paviljongin pihalle. Pienellä avustuksella se saatiin myös harjakorkeuteen.  Siellä me tänään sitten neidin ja Rontin kanssa vähän nautiskeltiin jo olosta :) Toivotaan, että paviljonki kestää ja oli hyvä ostos. Tämä oli ihan kivan mallinen ja hyttysverkot ympärillä. Jospa siellä voisi nauttia iltasinkin oleilusta ilman kamalaa huitomista.Puutarhapöytää ei tällä hetkellä ole minkäänlaista. Ajattelin, että joku pöytä kyllä pitäisi tuonne sisälle saada. No asian ratkaisi tämä jonka löysin tuosta ulkovarastosta. Vähän kaipasi pesua ja liina päälle niin tuli hyvä pöytä:)
 Tuollaisen riippumaton olen hankkinut tälle kesää. Oli hyvä löytä ja nyt ei tarvitse olla kahta puuta sopivasti mihin maton voi kiinnittää. Maton paikkaakin voi helposti vaihtaa vain telinettä siirtämällä. Täällä on hyvä nyt vaikka ottaa päivätorkut ötököiltä suojassa.
 Pitäähän juhannuksena liputtaa. Niinpä minäkin ruuvasin tänään meille lipun seinään joka nyt tuossa tuulessa heiluu.
 
 
Sitten loppuun pari kuvaa, kun oltiini tässä yks päivä Rontin kanssa lenkillä. Tultiin kotiin tuolta metsän ja pellon kautta ja törmättiin sielä juuri paalattuihin paaleihin. Kokeilin vain, että hyppäiskö Rontti sinne päälle ja hyppäshän se :)
 


Nyt menen nauttimaan ilta auringosta paviljonkiin ja maistelen tuoreita mansikoita. Hyvää juhannusta kaikille lukijoille!

11 kommenttia:

 1. Hyvää jussia myös sulle ja koko klaanille.Mukava hökötys on pystyssä ja varmaan tulee käytettyäkin,kun sääsket pakkaa tuolla ulkoilmassa vaivaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää jussia myös sinne teille! Ihan kivan olonen on tuo paviljonki ja hyttysiltä suojassa saa istuskella :)

   Poista
 2. Ihanaa kesätunnelmaa kuvissasi :)
  Oikein hyvää juhannusta Kissankulman väelle!

  VastaaPoista
 3. Nuo on hienoja nuo rontin kuvat! :) Hyvää juhannusta teillekki. Mää tuun joskus vielä testaan tuon paviljongin :D näyttää mahtavalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää juhannusta sinnekkin! Tuu ihmeessä testaamaan paviljonkia:) Sielä me ollaan iltasin istuskeltu ja nautittu:)

   Poista
 4. Hyvää juhannuspäivää Kissankulmaan täältä Savosta! Hieno paviljonki. Meilläkin on ostoslistalla puutarhakalusto ja grilli. Tuollainen sääskiltä suojassa oleva paikka olisi varmasti verraton. Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää juhannusta teillekkin! Tuo paviljonki on osoittautunut oikein mukavaksi näin parin päivän testin jälkeen:) Pysynyt pystyssäkin vaikka eilen oli kova tuuli.

   Poista
 5. Riippukeinu on ihana! Toivittavasti olet ehtinyt nauttia siinä oleilusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippukeinu on kyllä loistava:) Täytyy myöntää, että siinnä oleilu on vähän vielä jäänyt, mutta lomaa odotellessa:)Vielä on päikkärit siellä ottamatta, mutta ehkäpä tässä vielä ennätetään tälle kesää.

   Poista
 6. Tiedoksesi, että minäkin olen nyt sukeltanut blogien maailmaan myös kirjoittajan roolissa. :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)