torstai 30. huhtikuuta 2015

Hengissä viellä ollaan

Jos lukijoita vielä on niin kyllä täällä hengissä ollaan vaikka blogi ei olekkaan päivittynyt pitkiin aikoihin. Jotenkin tuntuu että ollut niin kiirettä ja paljon tekemistä ettei ole sitten iltaisin enään jaksanut konetta avata. Kevät tekee tuloaan ja taimikasvatukset ovat kovassa vauhdissa kyllä :) Tässä pientä kuvasaldoa viime aikaisista puuhailuista.

Tässäpä jotain mitä on laitettu kasvamaan sisälle :) saas nähdä tuleeko satoa...
Kyllä ovat ihan kivasti kasvamaankin lähteneet.
Kukkapenkistä bongattuja kukan alkuja. Kyllä viime syksynä istutetut sipulikukatkin näyttävän säilyneen hengissä.

Puput muuttivat meillä aikaisin keväällä ulos sillä kanat joutuivat muuttamaan väliaikaisesti pupujen tiloihin. Niinpä päätin yhdistään pupujen oman häkin ja kissanhäkin yhteen. Uskokaa vaan niin meidän puput ja kissa kolmikko ulkoilevat samassa häkissä ja hyvin tulevat toimeen. Samasta juomakupista vettä juovat :) Aamulla kun kissat menevät ulos niin puput tulevat haistelemaan ja morjenstamaan kisuja ja siitä se yhteiselo taas alkaa. Voisin jopa sanoa että nauttivat toistensa seurasta.Yhtenä vapaapäivänä velipojan kanssa tehtiin ihan urakalla polttopuita. Pari peräkärryllistä saatiin aikaseksi.

Tässäpä syy miksi kanaset joutui muuttamaan väliaika tiloihin. Nimittäin vanha kanala rakennus purettiin tässä keväällä yksi päivä. Oli jo varsin vanha ja raihnainen rakennus. Nyton kuoppa siinnä paikalla ja odottaa multaa ja tasoitusta joten piha laajenee :)

 Tähän sitten on nousemassa pikku hiljaa uusi kanala. Toivottavasti kanaset pääsee ensi talvena sitten uusiin tiloihin.


12 kommenttia:

 1. Mojovan näköstä puuhaa tuo kanalan purkaminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oliskin sitten pihahommia tiedossa siinnäkin kohtaa :)

   Poista
 2. Ihanaa löytää blogi jossa on kaneja ja muita eläimiä :)
  Meidän karvaperheeseen kuuluu myös kaneja
  - tällä hetkellä viisi, mutta toukokuun puolivälissä tulossa muutama lisää.. :)

  Ja kanat, kanat, kuinka niitä rakastankaan! Me hankimme ekat kanamme 2012 ja olen sen jälkeen vain miettinyt, että kuinka kummassa tulin aikaisemmin toimeen ilman niitä ihanuuksia?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia. Kävin heti vastavierailulla blogissasi. Kyllä kanat ovat varsin mainioita otuksia :)

   Poista
 3. Vau mikä hirsikehikko nousemassa.Eikait tuonne raaski kanoja laittaa,sotkivat heti komeat hirret,vaan empä ala määräilemään,tee ihan niin kuin haluat.Tuostahan tulisi hieno saunakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulishan siitä huomattavasti komeempi sauna mitä meillä nyt on:) Mutta kun noille kanoillekkin pitää se asumus talveksi saada.. Ei niistä luopuakkaan halua, kun on tottunut omiin kananmuniin niin ei halua enään kaupasta niitä ostaa :)

   Poista
 4. Wau! Uskomatonta että kissat ja puput on kamuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minusta on kans varsin kiva ja hauskaa, että tulevat niin hyvin toimeen keskenään :)

   Poista
 5. Täällä ollaan innokkaana lukemassa uusia päivityksiä :) Todella komea kanala tulossa, tulee kanarouville luksusoltavat. Ja hienot kylvökset, noista riittää moninkertaista iloa pitkälle syksyyn eri muodoissaan. Mukavaa alkanutta toukokuuta Kissankulman väelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että langoilla olet pysynyt :) Saas nähdä tuleeko kylvöksistä satoa vai hyytyvätkö ennen sitä. Aika näyttää miten käy. Hyvää toukokuuta myös sinne suunnalle!

   Poista
 6. Tulin uteliaisuuttani tänne kurkkimaan. Ja kappas, miten hauskoja kuvia, kun kissat ja belgianjätit ovat rinta rinnan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kans niin iloinen, kun tulevat keskenään noin hyvin toimeen :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)