perjantai 27. helmikuuta 2015

Viikon varrelta poimittua

´
Viikon varrelta poimintoja. Tekniset ongelmat vaivaavat edelleen minun konetta :( No kuitenkin tällä viikolla ollaan taas vähän ulkoilutettu meidän kanasia. Tulee taas vapaan kananmunia :) Ajatelkaa, että helmikuu ja on niin paljon plussan puolella, että voi kanaset päästää ulos nauttimaan vähän raittiista ilmasta. Sillä aikaa, kun kanaset Aleksaneri kukon johdalla olivat ulkona minä siivosin kanalaa. Yläkuvassa tämä kaksikko ihmetttelee, että mitä mihin meidän munat on täältä viety :)
Siivouksen jälkeen kanat ihan innoissaan alkava penkoa uusia puruja. Minusta nuo uudet purut tuoksuvat aina niin hyvälle. Kanalan ja pupulan siivouksessa paras tuoksu, kun saa puhtaat purut kaataa lattialle.

Aleksanteri se nousi orrelle vahtimaan kanasia.


Pupula siivottiin myös ja Antsku ja Suklaa saivat puhtaat purut myös. Oli se hyvä, että syksyllä vielä ennätin kuivata koivun ja pajunoksia sekä mustikanvarpuja. Niillä ovat pupuset saaneet nyt talvella herkutella ja tuntuu kyllä maistuvan :) Ens syksynä tiedän, että pitänee kuivata vielä enemmän.

Tämä vanha aitta bongattiin myös reissun päällä aamulenkillä ja piti  heti ottaa kuva Rontista sen portailla. Toinen onnistunut kuva oli myös, kun neiti halaili Ronttia tuossa samaisen aitan portailla. Se kuva oli niin hyvä, että taidan teettää siitä taulun :)
Viime viikonloppuna olin reissun päällä neidin ja Rontin kanssa. Pääsimme kokeilemaan kaikki jotain ihan uutta meille. Nimittäin luistelua merenjäällä :) Kerrassaan ihmeellistä ihan sileä merenjää eikä lunta yhtään ja aurinkokin näyttyityi. Sen verran tahkea jää kuitenkin, että koiran tassutkaan eivät liikaa luistaneet vaan sai juosta vapaana jäällä. Neiti pääsi kokeilemaan miltä tuntuu istua pulkassa jota vedetään luistimilla :) Tuntui olevan sekin hauskaa. Neidillä oli omat luistimet mukana millä sitten luisteltiin hieman retken puolivälissä.

Rontillakin oli koirakaveri jäällä joten vauhtia riitti ja nauttivat kun sai vapaana juosta.
Kyllä retken jälkeen oli koirillakin väsy ja uni maistui loppupäivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)