sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Synttärit takana

Neiti täytti jo jokin aika sitten 2-vuotta, mutta päätimme juhlia synttäreitä vasta myöhemmin ja tänään oli se päivä. Pidimme synttärijuhlat mummulassa sen takia, että meidän tämän hetkinen asumistilanne on sellainen, että juhlia emme oikein mahdu täällä omassa kodissa pitämään. Saimme siis mummulaan ihania vieraita ja vietimme heidän kanssa mukavat synttärit. Neiti ei ehkä itse oikein vielä tajunnut, että mikä tässä on kyseessä ja häntäkö tässä juhlitaan. Mutta kiva oli leikkiä kavereiden kanssa ja syödä herkkuja. Neiti sai myös tosi ihania lahjoja vierailta. Kiitos kaikille vieraille, mukavaa oli :)

Neidin suosikkejahan ovat nuo Angry Birds hahmot tietenkin:) No päätinkin kokeilla leipoa tuollaisen Angry Birds kakun lastenpöytään ja tällainen siitä tuli.


Tämän nimesin Angry Birds "kukaksi" mikä koristi synttäripäivää.

Tällaiset karkkirasiat tulostin netistä ja kokosin. Sisällä oli tietenkin Angry Birds karkkeja :)

18 kommenttia:

  1. Oli ilo olla juhlissa. Kiitos järjestäjille! Tarjoilutkin oli hyvää, mutta tuota Angry Birds kakkua en maistanut, sillä se ei enään hyvällään mahaan mahtunu, mutta varmasti oli hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Täältä suunnalta tulee myös kiitokset mukavista juhlista! Tarjoilut olivat kyllä herkullisia. MaiMalle tiedoksi, että myös tuo Angry Birds kakku maistui mainiolta, niin kuin kaikki muukin (ja senhän sää jo tiesitkin):)Kivoissa merkeissä kulki tämä sunnuntai.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille. Oli kiva pitkästä aikaa nähdä :)

      Poista
  3. Kiitos vierailusta blogissani. Heti tulin vastavierailulle ja täällähän oikein vesi herahti kielelle...kaikenlaisia herkkuja tarjolla.Pitkä aika on todellakin päässyt kulumaan kun ollaan blogiyhteyksissä oltu. Pitää korjata asia!
    Onnittelut 2-vuotiaalle tyttärellesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vastavierailulle:) Kiitos onnitteluista. Vierailen varmasti blogissasi useammin tulevaisuudessa.

      Poista
  4. Vautsi mitä luomuksia olit taikonut.Kuulinkin jo ennen tänne blokiisi vierailua,huhuja mukavista juhlista.En kyllä uskaltaisi edes yrittää moista kakkua tehdä.Olen auttamattomasti liian vanha enää mihinkään uusimuotoseen sortumaan.Mutta te nuoret,rohkeasti vaan kohti uusia haasteita.Teiltä se vielä onnistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli kyllä yllättävän helppo kuitenkin tehdä ja onnistu aika hyvin.

      Poista
  5. Herkullisen näköistä kakkua, oli varmasti hyvää! :)
    Onnea tyttärellesi!

    VastaaPoista
  6. Kiitos mukavista juhlista :-)

    -Maija ja muut

    VastaaPoista
  7. Hieno änkkärikakku! Arvaan, että se on saanut hymyn huulille isoilla ja pienillä änkkärifaneilla :) Täällä oli tänään paljon arkisempien leivonnaisten tekoa. Mun pitäisi tuohon marsipaanien maailmaan uskaltautua tutustumaan, kun en oo koskaan kokeillu. Mukavaa viikkoa sinne Kissankulmalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se änkkäri tais maistua niin pienille kuin isoillekkin. Tuo kuorrutus on tehty sokerimassasta ei marsipaanista. Mutta voin todeta, että marsipaanin maku miellyttää minua enemmän kuin tuo sokerimassa. Kuorrutus onnistui mielestäni hyvin, joten en tiedä sitten onko helpompaa työstää tuo sokerimassa kuin marsipaani. Mutta tulevaisuudessa taidan kuitenkin tehdä kakun päällisen marsipaanista, jos se vain on mahdollista :) Ne on makuasioita...

      Poista
  8. Kiitos kaikista herkuista ja juhlista! Tänään ei sitten fotokuvauspäivänä meinannutkaan saada nappeja kiinni... :D Terkkuja muulle väelle! HooVee

    VastaaPoista
  9. Hienoja nuo karkkirasiat. Teitkö rasiatkin itse? Kukka-oivallus on loistava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tulostanut nuo karkkirasiat netistä paperille ja sitten vain kokosin ja liimasin. Tuli aika söpöt mun makuun:)

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)